Harpiste

 

Harpiste, hierbij is duidelijk te zien dat geen gebruik kan worden gemaakt van de rugleuning.

 

ArtZitshow

 

ArtZitshow

 

 

De ArtiZit®, de universele en comfortabele stoel van ERGOKÉ voor musici.

 

Kijk in de gemiddelde concertzaal en constateer dat de stoelen voor de musici het sluitstuk van de begroting zijn. Als musicus stelt u hoge eisen aan uw instrument. Maar realiseert u zich ook dat zithouding en -ondersteuning uw prestatie beïnvloeden?

 

Waarom een goede stoel?

 

Een goede stoel bevordert uw zitcomfort. U zit ontspannen, dus zonder onnodige spierspanning, u voelt zich fitter en u kunt daardoor beter presteren. Daarnaast kan het instrument dat u bespeelt speciale eisen aan uw stoel stellen, en kunnen een afwijkende lichaamslengte of lichamelijke klachten redenen zijn om een goede stoel aan te schaffen. Nederland telt naar schatting 1 miljoen mensen met rugklachten en daarbij zitten ook musici, die daarnaast nog vaak last hebben van nek en schouders.

 

 

De ArtiZit®: UIT VOORRAAD LEVERBAAR EN DIRECT TE BESTELLEN.

 

U kunt de stoel vrijblijvend bij ons komen passen en desgewenst na contante betaling direct meenemen. Maak a.u.b. eerst even een afspraak zodat wij ruim aandacht kunnen geven aan uw vragen en wensen. Ook kunt u de ArtiZit® stoel via e-mail bestellen. Stuur ons informatie over de gewenste uitvoering en u ontvangt per omgaande instructies over de betaling en de aflevering.

 

Lees hier de bevindingen over de ArtiZit® van Jan Wouters (België)

Lees hier over de ArtiZit®-Pianostoel van pianist/dirigent Ton van Diepen

Lees hier over de stoelen die gebruikt worden door de Jeroen van Tuijl Band

 

Specifieke eisen :

 

Rechtop zitten is belangrijk is, vooral voor musici, want als u bijvoorbeeld een blaasinstrument bespeelt heeft u meer adem.

Als u cellist of bassist bent, staat het instrument op de grond, waardoor u ver naar voren moeten zitten en dan heeft u geen contact met uw rugleuning. Harpisten moeten ver naar voren zitten om alle snaren te bereiken en de pedalen te bedienen.

Bij al deze specifieke eisen kan de ArtiZit® stoel van ERGOKÉ zorgen voor een goede houding en rugondersteuning. Dat komt door de juiste maatvoering en doordat de stoel goed in te stellen is. Door een juiste houding nemen vermoeidheid en pijnklachten af. De stoel is ontwikkeld na overleg met musici en uitgebreid onderzoek.

 

Verstelmogelijkheden :

 

Alle functies zijn traploos, dus precies op maat in te stellen.

 

Voordelen:

 

Technische gegevens: