ArtZitshow

 

Standaard uitvoering

 

ArtZitshow

 

Geheel gestoffeerd

 

 

Voor de traditionele PIANOKRUK is er eindelijk een alternatief:
ArtiZit®: de universele comfortabele stoel voor musici

 

De pianokruk is de traditionele zetel achter de piano en bestaat in zijn huidige vorm al meer dan 100 jaar. De enige verstelmogelijkheid is de hoogteverstelling door middel van een draaispindel waardoor de kruk op de juiste hoogte gebracht kan worden. Dat is erg belangrijk omdat je met de handen op de juiste hoogte achter het pianoklavier moet kunnen plaats nemen.

 

 

Het alternatief: de ArtiZit®, kan dit natuurlijk ook. Daarnaast zijn er met deze universele stoel voor musici nog veel meer mogelijkheden. Deze zorgen onder andere voor:

 

 

In tegenstelling tot de meeste andere musici bewegen de meeste pianisten veel meer naar links en naar rechts, omdat het pianoklavier nu eenmaal een breedte heeft van minimaal 115 cm. Wij adviseren pianisten daarom een met kunstleer gestoffeerde rugleuning te nemen. Deze is niet komvormig zodat u niet beperkt wordt in de zijdelingse bewegingen. Het kunstleer is glad zodat uw bewegingen niet worden afgeremd door stroeve stof. Deze rugleuning heeft een goede lendenondersteuning. Als u ernstige ruglachten heeft adviseren wij u om een oppombare lendensteun te nemen. Deze wordt ingestoffeerd in de rugleuning. Deze aangepaste versie kunnen we ook beschouwen als PIANOSTOEL.

 

U kunt de stoel vrijblijvend bij ons komen passen en desgewenst na contante betaling direct meenemen. Maak a.u.b. eerst even een afspraak zodat wij ruim aandacht kunnen geven aan uw vragen en wensen. Ook kunt u de ArtiZit® stoel via e-mail bestellen. Stuur ons informatie over de gewenste uitvoering en u ontvangt per omgaande instructies over de betaling en de aflevering.

 

Ga voor een uitgebreide beschrijving naar: ArtiZit®.

Lees hier over de ArtiZit®-Pianostoel van pianist/dirigent Ton van Diepen