Ton van Diepen

 

Ton van Diepen achter de piano Let op de uitstekende houding

 

Ton van Diepen

 

 

Ton van Diepen

 

 

 

 

 

 

Pianostoel van Pianist-dirigent-arrangeur Ton van Diepen

 

Een belangrijk deel van de werkzaamheden van pianist-dirigent- arrangeur Ton van Diepen vindt plaats in zijn studio in Hoogwoud (N.H.). Deze werkzaamheden bestaan uit:

 

 

Hoewel Ton regelmatig opstaat (goeie actie, Ton!) komt hij er, door de aard van zijn werkzaamheden, niet onderuit om veel te zitten. Bij zijn vleugel staat sinds 2 jaar een pianobankje dat enigszins in hoogte verstelbaar is. Hoewel het houten bankje niet bepaald goedkoop was, is het nu al behoorlijk gammel en het kraakt ook nog.

 

Toen Ton met Ergoké in contact kwam besloot hij om een ArtiZit®-Pianostoel aan te schaffen.
Ton: ”De stoel bevalt zo goed dat ik duidelijk frisser en fitter ben tijdens en na het werk”.
Bij het arrangeren pendelt hij met zijn stoel tussen de piano en de computer en ook bij het lesgeven heeft hij erg veel baat bij een juiste houding. Zodoende geeft hij ook het goede voorbeeld aan zijn leerlingen.

 

De ArtiZit®-Pianostoel wijkt iets af van de standaard ArtiZit®. De uitvoering voor piano heeft een vlakke, gestoffeerde rugleuning die in plaats van gewone stof is voorzien van kunstleer. Hierdoor wordt de pianist niet beperkt in zijn zijdelingse bewegingen. Deze rugleuning geeft een goede lendenondersteuning en bij ernstige rugklachten kan ook nog een oppompbare lendensteun worden ingestoffeerd.

 

De toekomst ziet er goed uit voor Ton. Hij slaagt erin om met zijn koren goede prestaties neer te zetten door optredens (ook op projectbasis), deelname aan concoursen en bijvoorbeeld ook deelname aan het Tv-programma Korenslag. Zijn muzikale, sociale en verbale vaardigheden vormen een prima basis voor een vruchtbare samenwerking.

 

Wij wensen Ton veel succes met het vervolg van zijn carrière.

 

Bezoek de website van Ton van Diepen.

www.tonvandiepen.nl

 

Lees hier meer over de ArtiZit®-Pianostoel